Algemeen

De totstandkoming van een warmtenet is complex. Er zijn vele disciplines betrokken (techniek, economie, regelgeving. procesmanagement) en er zijn veel partijen betrokken (warmtebedrijf, gemeente, gebouweigenaren). Alle betrokken organisaties en mensen kennen eigen doelstellingen en ambities. Daarnaast beschikken ze over visies, kennis en ervaring van waaruit ze de ontwikkeling van een warmtenet benaderen.

De kracht van Innoforte is het vermogen om elkaar te laten begrijpen en respecteren. Ook op het gebied van (bedrijfs-)economie. Het is belangrijk dat een businesscase goed in elkaar zit en de hoofdlijnen voor iedere betrokkene duidelijk is. Alle partijen overwegen immers om langdurig van elkaar afhankelijk te worden en de toekomst kent nu eenmaal vele onzekerheden. Innoforte brengt de invloed van de onzekerheden transparant in kaart inclusief de mogelijkheden om deze te mitigeren. Zo kunnen partijen komen tot een faire verdeling van rendement en risico, uitmondend in een samenwerkingsovereenkomst met tarieven en andere voorwaarden.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Innoforte? Meldt u hier aan voor de nieuwsbrief. Graag informeren we u over die onderwerpen waar uw belangstelling naar uitgaat. Wij vragen u daarom uw voorkeuren aan te geven door middel van een vinkje bij de geselecteerde onderwerpen.

Innoforte

Van Heemstraweg 56d
6651 KH, DRUTEN