Mijnwater Quickscan

 

 

Aanleiding

Mijnwater wil fors groeien. Om de efficiency en de effectiviteit van het ontwikkelproces te vergroten wil Mijnwater in een vroeg stadium uitspraken kunnen doen of een kans (lead) perspectief biedt. Hiervoor wil Mijnwater een snelle calculatie op hoofdlijnen kunnen uitvoeren. We noemen dit een “quick scan”.

Perspectief houdt in dat er een redelijke kans is dat het project kan worden gerealiseerd. Hiervoor is het volgende nodig:

  • Weten of deze lead kans van slagen heeft aan de hand van een checklist. Daarbij is aandacht voor commerciële aspecten rondom de klant.
  • Weten of deze lead past binnen de gekozen strategie qua PMC en qua geografische afbakening.
  • Weten of Mijnwater een voor de klant en voor Mijnwater interessant aanbod kan uitbrengen. Vooral van belang zijn de benodigde en dus aangeboden tarieven en de duurzaamheid. Dit allemaal in het licht van het (aardgasvrije) alternatief voor de klant.

Resultaat
Innoforte heeft voor Mijnwater een rekenmodel opgezet. Hiermee kan Mijnwater een indicatie voor een mogelijkheid om aan te sluiten bij Mijnwater of een eventueel alternatief per klant geven vanuit een analyse van prijzen en duurzaamheid. Vanuit kengetallen kunnen zij de condities per aanbieding bepalen.

 

 

 

 

 

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen 5 werkdagen contact met u op.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Innoforte? Meldt u hier aan voor de nieuwsbrief. Graag informeren we u over die onderwerpen waar uw belangstelling naar uitgaat. Wij vragen u daarom uw voorkeuren aan te geven door middel van een vinkje bij de geselecteerde onderwerpen.

Innoforte

Van Heemstraweg 56d
6651 KH, DRUTEN