Klant aan het woord

 

Gemeente Hardenberg: Verkenning Boschkamp
Hans de groote: Innoforte heeft voor ons een verkennende studie voor bedrijventerrein Boschkamp gedaan. We hadden zelf gehoopt op een ander resultaat maar door deze studie hebben we zeker duidelijk gekregen. De communicatie en afstemming verliep allemaal                                                                               prima. In het rapport werden diverse varianten vergeleken (zo uitgebreid maken we niet                                                                             vaak mee). De kwaliteit zijn we ook erg tevreden over. We geven Innoforte een 8.5

 

Gemeente Goeree-Overflakkee: Duurzame energiesystemen
Ward Mouwen: Wij zijn erg tevreden met het resultaat. Al vanaf het begin werd er goed geluisterd naar de vraag en voldoende afgestemd. Ook de communicatie en afstemming verliepen erg goed. Qua doorlooptijd en planning hadden we een bepaalde ambitie neergelegd. Dit is wel uitgelopen, ook mede doordat er nog een verdiepingsslag moest komen. Maar we hebben liever een goed product dan iets snels waar je niks aan hebt. Innoforte krijgt van ons   een 9. We zijn zelf heel kritisch dus dit was een verademing voor ons dus de 9 is dik verdiend.

 

Gemeente Zwijndrecht: Duurzame warmte en koude voor Maasterras Zwijndrecht.
Janneke Petter: Het project heeft geleid tot het beoogde resultaat. Prima onderbouwd en inhoudelijk helemaal goed. In het begin lag er wel wat emotie in de overleggen en bleven betrokkenen bij eigen inzichten. Innoforte heeft goed opgetreden, naar iedereen geluisterd, begrip getoond en is bij de feiten gebleven. Dit heeft ervoor gezorgd dat iedereen zich kan vinden in het eindresultaat. Als punt voor verbetering communicatie: af en toe meer of eerder op de hoogte gehouden worden van de stand van zaken zou fijn zijn.
Als cijfer geven we Innoforte een ruime voldoende.

 

Gemeente Nijmegen: Duurzame warmte en koude voor stationsgebied Nijmegen.
Simone Ploumen: Wij, de gemeente Nijmegen, hadden aan Innoforte advies gevraagd over de mogelijkheden voor de warmte- en koude- voorziening voor de geplande nieuwbouw en herontwikkeling van het stationsgebied. De communicatie en afstemming ging makkelijk en goed. De planning bleek vooraf iets rooskleuriger dan uiteindelijk bleek. Dit lag deels bij ons, deels dat er bij Innoforte extra uitzoekwerk was. Wat vooral fijn is, is de kennis die Innoforte heeft over WKO en warmtenetten. Ze kunnen een goede inschatting maken wat haalbaar en reëel is. Uiteindelijk heeft het project geleid tot het beoogde resultaat en ben ik tevreden over het resultaat. Ik geef Innoforte dan ook een 8!

 

                                                            Gemeente ‘s-Hertogenbosch: studie warmteconcepten Hintham-Zuid
Tineke de Vries: In het begin hebben we een wat lastige start gehad qua communicatie. We hadden als gemeente het gevoel zelf achter het project aan te moeten. Na het bespreken hiervan is dit wel verbeterd. We geven ook als advies mee om pro-actiever te communiceren. Verder heeft het project zeker geleid tot het beoogde resultaat. Ondanks de lastige start zijn    we zeer tevreden over de inhoud en kunnen we de resultaten zeker gebruiken.
Als cijfer geven we Innoforte voor dienstverlening een 5 en inhoudelijk een 8

Reactie Wim Mans van Innoforte: Fijn om te horen dat gemeente Den Bosch “zeer tevreden is over inhoud” van onze adviezen. Dat de start als rommelig is ervaren trekken wij ons aan. De vraagstelling van de gemeente Den Bosch werd overigens gewijzigd als gevolg van veranderingen bij de gemeente. Maar dat neemt niet weg dat wij zullen proberen om onze
dienstverlening op dit punt te verbeteren door ook in drukke tijden goed te blijven plannen en  communiceren. Dank voor de feedback!

 

Gemeente Beekdaelen: Haalbaarheidsstudie LT-warmtenet de Horsel
Sil Schlösser: We hebben gekregen wat we hebbengevraagd; potentie voor een warmtenet feitelijk onderbouwd met berekening. Goed te begrijpen door visualisatie i.p.v. alleen maar getallen. De communicatie verliep prettig en na elke gesprek en meeting werd alles duidelijk gerapporteerd. Innoforte heeft erg meedenkend gewerkt en krijgt van mij een 8,5 / 9!

 

 

Vattenfall: Energieprestatie medewerker Vattenfall
Innoforte heeft mij wegwijs gemaakt in de wereld van BENG, de bijbehorende bepalingsmethode gewaarborgd in de Nederlandse Technische Afspraak (NTA8800) – een        meer dan duizendpagina tellend document – en de EMG-verklaringen. Op dit moment ben ik    staat om zelfstandig te werk te gaan wat betekent dat Innoforte de opdracht goed heeft uitgevoerd. Innoforte is een kundige partij met heel veel vakinhoudelijke kennis die zij ook  nog op een fijne manier weten over te brengen. De kennisoverdracht wordt erg gewaardeerd en is niet in cijfers uit te drukken, maar als dat toch moet krijgen zij van mij een 8,5.

 

Gemeente Amstelveen: Bodemenergieplan Kronenburg Uilenstede.
Richard van Leeuwen: Innoforte heeft een goed project afgeleverd. Wat fijn was dat ze zich goed kunnen inleven in andere partijen aan tafel. Ook de plussen en minnen bij de adviezen als onderbouwing was erg prettig. De doorlooptijd en planning hadden vooraf wat beter in geschat kunnen worden, waardoor we wat vertraging eerder hadden kunnen opvangen. Ik ben tevreden en weet Innoforte zeker weer te vinden! Als cijfer geef ik ze een 8!

 

Gemeente Nieuwegein: Project Duurzame warmte en koude voor locatie Rijnhuizen.
Alex de Bree: Er wordt vanuit Innoforte kritisch gekeken naar hetgeen de klant vraagt en niet zomaar gezegd ‘dat doen we’. De gemeente heeft helderheid gekregen in wat ze gevraagd hebben met een goede onderbouwing. Enige puntje is dat de doorlooptijd wat sneller had gekund. Als cijfer geven Innoforte dan ook een 8,5.

 

Kleurrijk wonen: Temperatuurprobleem Woning.
Niek Habraken: Innoforte is een goede en degelijke partij waarbij we van te voren wisten dat het goed zou komen. Doordat er bij het rapport ook rekenmodellen ter ondersteuning zijn gebruikt, werd het voor iedereen direct duidelijk en inzichtelijk. Innoforte krijgt van ons een dikke 8.

 

Enpuls: TCO model Roermond
Danny Hanssen: Wat ik vooral prettig vind aan de samenwerking met Innoforte is dat als we nog geen concrete vraagstelling hebben, Innoforte heel goed meedenkt. Even een korte uitwisseling van gedachte met hierop hele goede feedback waardoor de klantvraag scherper, duidelijker en completer wordt. Alles is geheel volgens verwachting verlopen. Innoforte krijgt van ons een mooie 8.

 

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen 5 werkdagen contact met u op.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Innoforte? Meldt u hier aan voor de nieuwsbrief. Graag informeren we u over die onderwerpen waar uw belangstelling naar uitgaat. Wij vragen u daarom uw voorkeuren aan te geven door middel van een vinkje bij de geselecteerde onderwerpen.

Innoforte

Van Heemstraweg 56d
6651 KH, DRUTEN