Klant aan het woord

Vattenfall: Energieprestatie medewerker Vattenfall
Innoforte heeft mij wegwijs gemaakt in de wereld van BENG, de bijbehorende bepalingsmethode gewaarborgd in de Nederlandse Technische Afspraak (NTA8800) – een        meer dan duizendpagina tellend document – en de EMG-verklaringen. Op dit moment ben ik    staat om zelfstandig te werk te gaan wat betekent dat Innoforte de opdracht goed heeft uitgevoerd. Innoforte is een kundige partij met heel veel vakinhoudelijke kennis die zij ook  nog op een fijne manier weten over te brengen. De kennisoverdracht wordt erg gewaardeerd en is niet in cijfers uit te drukken, maar als dat toch moet krijgen zij van mij een 8,5.

 

Gemeente Amstelveen: Bodemenergieplan Kronenburg Uilenstede.
Richard van Leeuwen: Innoforte heeft een goed project afgeleverd. Wat fijn was dat ze zich goed kunnen inleven in andere partijen aan tafel. Ook de plussen en minnen bij de adviezen als onderbouwing was erg prettig. De doorlooptijd en planning hadden vooraf wat beter in geschat kunnen worden, waardoor we wat vertraging eerder hadden kunnen opvangen. Ik ben tevreden en weet Innoforte zeker weer te vinden! Als cijfer geef ik ze een 8!

 

Gemeente Nieuwegein: Project Duurzame warmte en koude voor locatie Rijnhuizen.
Alex de Bree: Er wordt vanuit Innoforte kritisch gekeken naar hetgeen de klant vraagt en niet zomaar gezegd ‘dat doen we’. De gemeente heeft helderheid gekregen in wat ze gevraagd hebben met een goede onderbouwing. Enige puntje is dat de doorlooptijd wat sneller had gekund. Als cijfer geven Innoforte dan ook een 8,5.

 

Kleurrijk wonen: Temperatuurprobleem Aardbeivlinder 85 Tiel.
Niek Habraken: Innoforte is een goede en degelijke partij waarbij we van te voren wisten dat het goed zou komen. Doordat er bij het rapport ook rekenmodellen ter ondersteuning zijn gebruikt, werd het voor iedereen direct duidelijk en inzichtelijk. Innoforte krijgt van ons een dikke 8.

 

Enpuls: TCO model Roermond
Danny Hanssen: Wat ik vooral prettig vind aan de samenwerking met Innoforte is dat als we nog geen concrete vraagstelling hebben, Innoforte heel goed meedenkt. Even een korte uitwisseling van gedachte met hierop hele goede feedback waardoor de klantvraag scherper, duidelijker en completer wordt. Alles is geheel volgens verwachting verlopen. Innoforte krijgt van ons een mooie 8.

 

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen 5 werkdagen contact met u op.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Innoforte? Meldt u hier aan voor de nieuwsbrief. Graag informeren we u over die onderwerpen waar uw belangstelling naar uitgaat. Wij vragen u daarom uw voorkeuren aan te geven door middel van een vinkje bij de geselecteerde onderwerpen.

Innoforte

Van Heemstraweg 56d
6651 KH, DRUTEN