Team

                                                            Ons team bestaat uit gedreven experts met passie voor verduurzaming van Nederland.

Wim Mans

Wim Mans

Senior manager

Innoforte is in 2003 opgericht door Wim Mans na jarenlang gewerkt te hebben als adviseur bij een internationaal opererend energie adviesbureau en later bij een groot accountantskantoor. Wim Mans studeerde werktuigbouwkunde (specialisatie thermodynamica), bedrijfskunde, marketing (NIMA-B), bedrijfseconomie en is opgeleid tot mediator. Wim is een creatieve en enthousiasmerende denker. Zijn persoonlijke ambitie is de verduurzaming van de warmte- en koudevoorziening in Nederland. Zijn adagium is: latente mogelijkheden ontwikkelen tot concrete resultaten. Wim heeft bijzondere kennis op het gebied van warmte- en koudetechnieken voor met name de gebouwde omgeving. De combinatie van technisch-economisch inzicht in energieconversietechnieken, ondernemerschap, bedrijfseconomisch kennis en een open mind maakt hem een creatieve geest en bruggenbouwer tussen marktpartijen. Samen met de juiste partners zorgt hij voor precies datgene wat nodig is voor het welslagen van het project. Unieke projecten met grote milieuvoordelen en vruchtbare samenwerkingen vormen zijn signatuur. Wim is bestuurslid van stichting Warmtenetwerk, lid van de commissie warmte van NVDE, lid van de Orde van Organisatieadviseurs (OOA) en beschikt bovendien over veel goede contacten met diverse specialisten in heel Europa.

Ga naar LinkedIn
Han Verheul

Han Verheul

Senior adviseur

Han Verheul is een werktuigbouwkundig ingenieur met ruim 20 jaar ervaring in duurzame warmte- en koudetechniek. Hij heeft veel ervaring met warmtenetten, warmtepompen, koeltechniek en Warmte- en Koude Opslag voor tuinbouw, woningbouw en utiliteit. Han maakt ontwerpen voor nieuwe warmtenetten en individuele warmteconcepten. Hij legt de lat steeds hoger als het gaat om duurzaamheid en energiebesparing. Behoudens het toepassen van state-of-the-art technieken in de praktijk bij nieuwbouwprojecten van onze klanten, ontwikkelt hij samen met fabrikanten, installateurs, klanten en collega adviseurs nieuwe energieconcepten. Zo is elk project weer energiezuiniger dan het vorige.

Ga naar LinkedIn
Ed Kerckhoffs

Ed Kerckhoffs

Senior adviseur

Ed Kerckhoffs is van oorsprong chemicus en heeft ruim 25 jaar ervaring met innovatie ICT-toepassingen. Binnen Innoforte houdt hij zich vooral bezig met modelvorming en grafische presentaties op het gebied van de warmtetransitie, het invullen van de helpdesk voor onze relaties en met het beheren van de nationale warmtemeterpool. Ed is lid van de NEN-normcommissie “warmte meten en verdelen”

Ga naar LinkedIn
Jennifer van der Biezen

Jennifer van der Biezen

Jennifer van der Biezen is binnen Innoforte marketing en communicatie specialist. Zij is gedreven om via heldere voorlichting en communicatie bij te dragen aan het succes van warmteprojecten. Jennifer vormt de linking pin tussen techniek, economie en mensen en heeft ervaring met communicatie tussen warmtebedrijven, gemeentes, woningcorporaties en bewoners. Soms ingewikkelde vraagstukken op het gebied van techniek, economie of regelgeving maakt zij in overleg met haar collega’s binnen Innoforte toegankelijk en begrijpelijk. Het resultaat is een toenemend vertrouwen tussen partijen.

Daarnaast houdt zij zich bezig met de planning, kwaliteitszorg en marketing van Innoforte zodat alles ‘in control’ is.

Ga naar LinkedIn
Sander van Beuningen

Sander van Beuningen

Junior adviseur

Sander van Beuningen is in Januari 2022 afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool, HBO technische natuurkunde. Tijdens zijn afstudeerstage bij Innoforte heeft hij zich bezig gehouden met ontwikkelen van een ontwerptool voor warmtenetten.

Sander houdt zich binnen Innoforte bezig met de ontwikkeling van warmtenetten en
EMG-verklaringen. Sander is erg gemotiveerd en wil graag zijn steentje bijdragen in de verduurzaming van Nederland.

Ga naar LinkedIn
Max Verwoerdt

Max Verwoerdt

Adviseur

Max Verwoerdt heeft een achtergrond in de technische natuurkunde. Hij heeft tijdens zijn afstudeerstage een model ontwikkeld waarmee zowel technisch als economisch de potentie van solarthermie kan worden geschetst. Max wil graag alle details van warmtenetten kennen van opwek tot distributie en van de techniek tot de organisatie. Met zijn kennis wil hij bijdragen bij het zo snel en goedkoop mogelijk realiseren van gasvrij Nederland.

Ga naar LinkedIn

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Innoforte? Meldt u hier aan voor de nieuwsbrief. Graag informeren we u over die onderwerpen waar uw belangstelling naar uitgaat. Wij vragen u daarom uw voorkeuren aan te geven door middel van een vinkje bij de geselecteerde onderwerpen.

Innoforte

Van Heemstraweg 56d
6651 KH, DRUTEN