Waar staan we voor

Onze missie

Innoforte ondersteunt de ontwikkeling van excellente duurzame collectieve warmteprojecten die voldoen aan de vigerende regelgeving en blijvende meerwaarde bieden aan alle betrokkenen.
Hiertoe ontwikkelen en onderhouden wij de benodigde kennis en competenties op het gebied van techniek, economie, organisatie en regelgeving, met eigen medewerkers en met strategische partners.

Wij streven naar persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers en bieden een uitdagende werkomgeving waarin wederzijdse feedback, groei en kwaliteit tot de kernwaarden behoren. Aandacht voor het milieu zit in onze genen en laten wij zoveel mogelijk tot uiting komen in onze bedrijfsvoering.

 

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen 5 werkdagen contact met u op.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Innoforte? Meldt u hier aan voor de nieuwsbrief. Graag informeren we u over die onderwerpen waar uw belangstelling naar uitgaat. Wij vragen u daarom uw voorkeuren aan te geven door middel van een vinkje bij de geselecteerde onderwerpen.

Innoforte

Van Heemstraweg 56d
6651 KH, DRUTEN