Warmtebronnen

Zoektocht naar warmtebronnen
Een warmtenet is één van de mogelijke duurzame, toekomstige energie-infrastructuren in de gebouwde omgeving, naast (groen) gas en elektriciteit. Om een toekomstig warmtenet te kunnen voorzien van de benodigde warmte moeten we in de directe omgeving op zoek naar potentiële bronnen. Als we om ons heen kijken vinden we die in de vorm van energie uit:

Daarnaast vinden constant technische ontwikkelingen plaats die in de toekomst nieuwe mogelijkheden voor duurzame warmtebronnen kunnen bieden. Ontwikkelingen rond de inzet van waterstofgas als alternatieve schone brandstof is hier een voorbeeld van.

  Naar boven

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen 5 werkdagen contact met u op.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Innoforte? Meldt u hier aan voor de nieuwsbrief. Graag informeren we u over die onderwerpen waar uw belangstelling naar uitgaat. Wij vragen u daarom uw voorkeuren aan te geven door middel van een vinkje bij de geselecteerde onderwerpen.

Innoforte

Van Heemstraweg 56d
6651 KH, DRUTEN