Vacatures

Innoforte ondersteunt de ontwikkeling en bedrijfsvoering van succesvolle duurzame warmtenetten en samenwerkingsverbanden. Wij adviseren en leveren management diensten aan overheden, financiers, warmtebedrijven, warmteleveranciers en afnemers van warmte. Onze missie is bij te dragen aan transparante warmtenetten met meerwaarde voor alle betrokkenen. Innoforte werkt gestructureerd en efficiënt met gevalideerde methoden, modellen en kengetallen. Wij onderhouden nauwgezet onze specialistische kennis op het gebied van warmtenetten binnen de disciplines: bedrijfseconomie, bedrijfskunde, techniek, wetgeving en normen. Innoforte is gedreven en onafhankelijk en streeft naar duurzame samenwerking met haar relaties.

Heb jij de ambitie om te werken aan de verduurzaming van Nederland en wil je ons team komen versterken? Zie hieronder onze vacatures!

Afstudeerder warmteopslag: Onderzoeken en optimaliseren van warmteopslag voor warmtenetten in Nederland

Afstudeerder netcongestie: Afstudeerder netcongestie: Onderzoeken impact van warmtenetten op netcongestie

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Innoforte? Meldt u hier aan voor de nieuwsbrief. Graag informeren we u over die onderwerpen waar uw belangstelling naar uitgaat. Wij vragen u daarom uw voorkeuren aan te geven door middel van een vinkje bij de geselecteerde onderwerpen.

Innoforte

Van Heemstraweg 56d
6651 KH, DRUTEN